MarketingMNK Gorovo
Opatija

Tražite li posao?

1920px-Croatia_Opatija_BW_2014-10-10_10-34-39

…i mlađi ste od 30 godina?

Grad Opatija objavio je Javni poziv za prijam polaznika stručnog osposobljavanja za rad bez zasnivanja radnog odnosa. 

Prima se polaznik stručnog osposobljavanja za rad bez zasnivanja radnog odnosa (m/ž), na razdoblje do 12 mjeseci u punome radnom vremenu (osam sati dnevno), i to:

1) u Upravni odjel za financije i društvene djelatnosti:

– jedan polaznik stupnja obrazovanja magistra struke ili stručnog specijalista ekonomske ili pravne struke (na poslove utvrđivanja i naplate prihoda)

Marketing

Cilj stručnog osposobljavanja za rad bez zasnivanja radnog odnosa u Gradu Opatiji je stjecanje radnog iskustva potrebnog za polaganje državnoga stručnogispita, u skladu sa člankom 93. ZSN- a. Polaznici nemaju status službenika, nisu uradnom odnosu i ne primaju naknadu za svoj rad, osim novčane pomoći koju osigurava Hrvatski zavod za zapošljavanje i troška prijevoza kojeg osigurava Grad Opatija. Grad podmiruje troškove polaganja državnoga stručnog ispita (prvi put), a postoji mogućnost (su)financiranja dodatnih oblika izobrazbe tijekomosposobljavanja. Prava i obveze polaznika i Grada bit će uređene ugovorom.

Prijave se podnose na adresu: Grad Opatija (za stručno osposobljavanje za rad), Maršala Tita 3, 51410 Opatija, u roku od 8 dana od dana objave ovog pozivau Hrvatskom zavodu za zapošljavanje.

Jedina loša vijest je ta što je u natječaju apostrofirano da Grad Opatija ne planira zaposliti polaznike stručnog osposobljavanja nakon isteka ugovora o osposobljavanju.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top