MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Multimedija

Rivijeranews.hr – portal za društvena zbivanja

O NAMA

Portal rivijeranews.hr je elektronički je medij usmjeren ka promicanju pozitivnih životnih vrijednosti. Portal je pokrenut 1. listopada 2018.

Područje djelovanja portala je zapadni dio riječke regije poznatiji pod nazivom Liburnija, odnosno gradovi Opatija i Kastav te Općine Matulji, Lovran, Mošćenička Draga.

Cilj portala je postati vodeći medij u mikroregiji, nepresušan izvor informacija za sve posjetitelje i atraktivno mjesto za oglašavanje.

Naša misija je nepristrano i pravodobno izvještavanje o svim događajima i zanimljivostima na području djelovanja. Posebnu pozornost posvetit ćemo našem najvećem bogatstvu – prirodnim ljepotama, jedinstvenoj arhitekturi i ponosnim stanovnicima našeg kraja.

Rivijeranews.hr je portal za društvena zbivanja i raznovrsne teme, od turizma i poduzetništva do sporta, politike te povijesne i kulturne baštine. Surfajte s nama «vedrom stranom Liburnije».NAKLADNIK

dotcom j.d.o.o., agencija za marketing i odnose s javnošću
Evićev put 18, Pobri
OIB: 89465962249
Žiro-račun: HR9424020061100884122 (Erste banka)

KONTAKT

redakcija@rivijeranews.hr
marketing@rivijeranews.hr

MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

DIREKTORICA MARKETINGA
Sunčica Likar

GLAVNI UREDNIK
Domagoj Tramontana

IZVRŠNI UREDNICI
Valentina Jonjić
Luka Nalis

FOTOREPORTERI
Thea Pavlin
Smiljan Prpić
Mara Dražina

OSTALI SURADNICI
Juraj Divjakinja, Marsel De Privitellio, Leo Šamanić, Zoran Zdelar, Antonia Ribić, Denis Viškanić, Jadranko Paškvan Stjepanović

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top