MarketingMariner keramika
Zabava

Svjetska uspješnica „Sve o muškarcima“ 18. veljače u centru Gervais

Sve o muškarcima

Predstava: Sve o muškarcima, Teatar Gavran

Dođite u subotu, 18. veljače 2023. u opatijski centar Gervais i pridružite se stotinama tisuća ljudi koji su pogledali hit-komediju „Sve o muškarcima“!

Nastala prema nagrađivanom tekstu Mire Gavrana s 18 kazališnih premijera diljem svijeta, od Rio de Janeira pa do Moskve, 500 repriznih izvedbi u Pragu i više od 400 u Krakovu, ova dinamična predstava razotkriva muški svijet s puno humora i neočekivanih sukoba, dok svaki od glumaca igra po nekoliko različitih uloga. Radnja je smještena u današnji Zagreb, a pred nama prolaze prepoznatljivi suvremeni likovi s kojima se svaki gledatelj može lako poistovjetiti.

Mladena Gavran, koja je režirala “Sve o ženama”, prihvatila se režije i predstave “Sve o muškarcima” odabravši za nositelje zahtjevnih uloga tri mlada nadarena glumca: Vedrana Komeričkog, Tomislava Krstanovića i Radu Radulovića koji će publici pružiti istinsko teatarsko zadovoljstvo propitujući krajnje granice glumačkog umijeća. Brzi dijalozi, te izmjena dramskih i humornih pasaža karakteristika su ovog teksta koji pruža velike mogućnosti za glumačke transformacije.

MarketingMariner keramika

Predstava počinje u 20 sati. Ulaznice po cijeni od 9€ dostupne su u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici u Opatiji radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music Shopu i Foto Reviji, kao i online na www.mojekarte.hr. Cijena ulaznice za studente i umirovljenike iznosi 7€, a popust je moguće ostvariti isključivo na blagajnama Festivala Opatija. Na dan predstave, blagajna u prizemlju centra Gervais otvorena je od 19 sati.

55555
MarketingMALONOGOMETNA IGRAONICA

Zadnje novosti

To Top