MarketingVISIT OPATIJA
Mošćenička Draga

(VIDEO) Rikardo Staraj: Ponosan sam na sve što smo postigli u četiri godine ali pred nama je još puno posla

rikardo_barka2

Rikardo Staraj već četiri godine iznimno uspješno vodi Općinu Mošćenička Draga. Poznata radijska voditeljica Vedrana Lisica posjetila je  Mošćeničku Dragu,  domaćin joj je bio načelnik Rikardo Staraj

Tu je nova riva koja ovih dana ulazi u svoj „finish“, nova sunčališta, izgradnja šetnice, novi trg u središtu Mošćeničke Drage koji nosi ime Placa od ulik, intenzivan razvitak EU-projekata, postavljanje LED rasvjete,  dovršena kanalizacija u Brseču a na korak do realizacije je i  projekt Golf Brseč. Dovršeni su i radovi u Trebišću na obnovi mlina, mosta i postave skulptura akademskog kipara Ljube de Karine, te je nedavno otvoren Mitski park. Sve ovo  samo su neki od uspjeha u 4 godine Starajeve vlasti.

Završetak ceste za Sv. Ivan, kompletno asfaltiranje nerazvrstanih cesta, nastavak obnove  rekreacijskih tematskih staza za outdoor aktivnosti, poboljšati sustav prikupljanja otpada, raditi na selektivnim oblicima turizma i ulaganje u outdoor sadržaje u cilju produljenja turističke sezone, nastavak sanacije starih jezgri Mošćenica, Brseča, Kraja i Mošćeničke Drage, samo su neki od projekata koje Rikardo Staraj namjerava realizirati u novom mandatu na čelu općine Mošćenička Draga.

Pogledajte video:

MarketingKarneval Opatija

55555
MarketingKarneval Opatija

Zadnje novosti

To Top