MarketingKarneval Opatija
Rivijera News

Uvjeti korištenja

rivijra_news

Portal rivijeranews.hr omogućuje Vam korištenje usluga i sadržaja dostupnih na mrežnim stranicama i podložnim uvjetima korištenja. Korištenjem usluga i sadržaja smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

AUTORSKA PRAVA
Portal rivijeranews.hr polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava portala i podložno je tužbi.
Svi samoinicijativno poslani materijali, a osobito fotografije, videouraci, tekstovi i drugi slični materijali, odnosno drugi autorski radovi (u daljnjem tekstu: Materijali) mogu, bez vremenskog ograničenja biti objavljeni na portalu. Pošiljatelji Materijala prihvaćaju da za poslane Materijale neće biti isplaćen nikakav honorar. Sve osobe koje samoinicijativno pošalju Materijal portalu jamče pod punom kaznenom i materijalnom odgovornošću da isti predstavlja isključivo njihovo vlasništvo te da na isti polažu autorska prava. Portal rivijeranews.hr poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te na toj osnovi isto traži od svih onih s kojima stupi u bilo kakav odnos u pogledu Materijala koji su zaštićeni pozitivno-pravnom regulativom kojom je regulirana zaštita autorskih prava i intelektualnog vlasništva te se samoinicijativnim slanjem Materijala portalu iskazuje pod punom materijalnom i kaznenom odgovornošću suglasnost s prije navedenim stavovima portala rivijeranews.hr.

LINKOVI NA DRUGE WEB STRANICE
Portal rivijeranews.hr sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice.
Sve sadržaje portala koristite na vlastitu odgovornost i nakladnik se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.
Poslovni odnos između posjetitelja i oglašivača isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača. Portal rivijeranews.hr ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI
Portal rivijeranews.hr poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja portala. Podatke o korisniku svog portala neće davati na uvid trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.
Portal može sukladno zakonskim odredbama prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala. Ove podatke portal koristi kako bi imao informacije kojima bi poboljšao sadržaj te ga dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje.
Portal rivijeranews.hr se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

OBVEZE KORISNIKA
Korisnicima portala rivijeranews.hr strogo je zabranjeno:
objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način,
objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima,
lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe,
manipuliranje identifikatorima kako bi se prikrilo porijeklo sadržaja kojeg se objavljuje ili šalje putem usluga portala,
objavljivanje, slanje i razmjenu sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom,
objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane,
svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme,
prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja portala i korisnika.

PRAVILA KOMENTIRANJA
Komentari objavljeni na portalu ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora također nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uvjeta i pravila komentiranja.
Na portalu je omogućeno komentiranje članaka od strane posjetitelja kroz implementirane komentare s našom Facebook stranicom. Autor komentara preuzima u potpunosti odgovornost za svoj napisani komentar na našem portalu i/ili Facebook stranici.

PRAVO NA IZMJENE SADRŽAJA I USLUGA
Portal rivijeranews.hr zadržava pravo promjene, ukidanja bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.

IZMJENE UVJETA KORIŠTENJA
Portal rivijeranews.hr zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

55555
Marketing
To Top