Marketing
Kastav

Sanja Stambul Brajković Kastavka mjeseca ožujka 2019.

Capture

Kastavka mjeseca ožujka 2019. godine je Sanja Stambul Brajković, odgajateljica u Dječjem vrtiću Vladimir Nazor Kastav

Dobitnica je nagrade koju dodjeljuje PGŽ povodom Svjetskog dana učitelja kao najuspješnija odgojno obrazovna djelatnica. Odgajateljica je u Dječjem vrtiću Vladimir Nazor u Kastvu i naglašava kako je od velike važnosti upoznati djecu sa kulturnom baštinom i običajima koji se pomalo zaboravljaju.

Voditeljica je brojnih projekata, a posebno se mogu istaknuti projekti: Europa, Zgubjena pupica, Halugica i projekt Kastafski vrtić – cjelodnevni rad (projekt financiran iz Europskog socijalnog fonda). Najdraži projekt na kojem je zajedno sa kolegicama iz vrtića radila je stvaranje slikovnica sa djecom.1

Osim posla na mjestu odgajatelja četiri godine obavlja dužnost voditeljice smjenske skupine DV Vladmir Nazor, mentorica je pripravnicima, te se redovito stručno usavršava. U suradnji sa Knjižnicom Kastav i Gradom Kastvom organizator je nekoliko humanitarnih prodajnih izložbi dječjih radova. Uspješna je koordinatorica Olimpijade i sportskih programa i priprema djece za sportska natjecanja.
Voli raditi svoj posao jer kaže da u poslu odgajatelja niti jedan dan nije isti.

Čestitamo Sanji Stambul Brajković!

Marketing

Kastavka mjeseca 2019.g.

Kastavka mjeseca ožujka 2019. godine je Sanja Stambul Brajković, odgajateljica u Dječjem vrtiću Vladimir Nazor Kastav. Osim posla na mjestu odgajatelja četiri godine obavlja dužnost voditeljice smjenske skupine DV Vladmir Nazor, mentorica je pripravnicima, te se redovito stručno usavršava. U suradnji sa Knjižnicom Kastav i Gradom Kastvom organizator je nekoliko humanitarnih prodajnih izložbi dječjih radova. Voditelj je brojnih projekata, a posebno možemo istaknuti projekte: Europa, Zgubjena pupica, Halugica i projekt Kastafski vrtić – cjelodnevni rad (projekt financiran iz Europskog socijalnog fonda). Uspješna je koordinatorica Olimpijade i sportskih programa i priprema djece za sportska natjecanja. Posebna vrijednost odgajateljice je njegovanje ljubavi prema zavičaju, tradiciji i kulturnoj baštini svoga kraja.Čestitamo!!

Gepostet von Grad Kastav am Montag, 15. April 2019

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top