MarketingMariner keramika
Obavijesti o radovima

Regulacija prometa za vrijeme koncerta Erosa Ramazzottija

eros
foto; https://www.musicattitude.it

Obavijest o privremenoj regulaciji prometa 15. kolovoza 2019. – koncert Erosa Ramazzottija

Zbog održavanja koncerta Erosa Ramazzottija na Ljetnoj pozornici u Opatiji, u četvrtak 15. 08. 2019. od 14.00 sati do petka 16. 08. 2019. u 04.00 sata, za sav promet bit će zatvorena Ulica Zert, od spoja sa slijepim lijevim odvojkom Ulice V. C. Emina (skretanje za hotel 4 opatijska cvijeta) do slijepog završetka Ulice Zert u Luci Opatija.

Za vrijeme uspostave privremene regulacije prometa bit će onemogućeno parkiranje u Ulici Zert, kao i na prostoru opatijske luke. Molimo vozače da se pridržavaju postavljene prometne signalizacije.

Upravni odjel za komunalni sustav Grada Opatije odredio je dodatne parkirne površine izvan centra Opatije na kojima će se za vrijeme održavanja koncerta Erosa Ramazottija moći parkirati bez naknade.

MarketingMNK Gorovo

To su parkiralište u Ulici Antuna Mihića (Punta kolova, u blizini dječjeg vrtića), lijeva strana ulice Šetalište Carmen Sylve, igralište u Ulici I. M. Ronjgova, igralište kraj Osnovne škole “Rikard Katalinić Jeretov”, Nova cesta 53 te parkirališta iza zgrade gradske uprave M.Tita 3, kod Općinskog suda M.Tita 4 i Porezne uprave M.Tita 6, produžetak Ulice Kosićevo i Ulica I. Zavidića.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top