MarketingMNK Gorovo
Opatija

Primanje za predstavnike Carmagnole u Opatiji

20190923_124232
izvor: opatija.hr

Nastavak dugogodišnjeg prijateljstva Grada Opatije i Carmagnole

Gradonačelnik Ivo Dujmić sa zamjenikom Emilom Priskićem primio je zamjenika gradonačelnice prijateljskog grada Carmagnole Vicenza Inglesea sa suprugom. Oni su Opatiju posjetili u povodu Bečkoga bala.

Gradovi Opatija i Carmagnola povelju o prijateljstvu potpisali su još 1998. godine. Riječ je o gradiću smještenom nedaleko Torina. Cargmanola ima 23 000 stanovnika i bogatu poljoprivrednu tradiciju, kao i vrlo razvijenu metaluršku i elektroničku industriju.

Hvala Vam na pozivu na ovaj izuzetan događaj kojem smo prisustvovali, Bečki bal, rekao je Vicenzo Inglese te nastavio kako je želja čelnika prijateljskog talijanskog grada intenzivirati međusobnu suradnju među gradovima i regijama, osobito po pitanju kulture i razmjene učenika i studenata. -rekao je Vicenzo Inglese.

MarketingMNK Gorovo

Gradonačelnik Ivo Dujmić složio se s potrebom intenziviranja dobre suradnje te mogućom razmjenom učenika i studenata, posebice onih koji se školuju za ugostiteljska i turistička zanimanja. Kroz razgovor pokrenuta je ideja za predstavljanjem Carmagnole, poznate po tradicionalnom Sajmu paprike u Opatiji iduće godine, odnosno o svojevrsnom danu gastro delicija iz toga prijateljskog talijanskog grada, koje bi bile ponuđene Opatijcima.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top