MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Vijesti

Počinje zabrana loženja vatre na otvorenom

vatrogasci jvp oaptija
Foto: ilustracija

Sve što imate za spaliti u svojim vrtovima ili okućnocama to možete učiniti još danas jed od sutra počinje zabrana loženja vatre na otvorenom. Zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Opatija Gordan Filinić obratio se priopćenjem:

“Skrećemo Vam pažnju da je spaljivanje korova, odnosno biljnog otpada, u vašim vrtovima i okućnicama zabranjeno od 01. lipnja, jer tada stupa na snagu  ODLUKA O UVJETIMA LOŽENJA VATRE NA OTVORENOM PROSTORU  a koja traje do 31. listopada

Molimo Vas da paljenja koja niste obavili do 1. lipnja odgodite do 31. listopada.

MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Dojavu o nastanku požara možete javiti na broj 193 ili 112. Ostale obavijesti ili upite možete javiti na telefon Javne vatrogasne postrojbe Opatija, 271-800. Molimo Vas da poštujete navedenu zabranu spaljivanja jer sukladno Zakonu o zaštiti od požara osoba koja izazove požar kazniti će se za prekršaj novčanom kaznom u iznosu od petnaest do sto pedeset tisuća kuna ili kaznom zatvora do 60 dana. Istim Zakonom je propisano da će se osoba koja izazove požar iz nehaja kazniti za prekršaj novčanom kaznom u iznosu do petnaest tisuća kuna.”

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top