MarketingMNK Gorovo
Opatija

OFC platio kazne za parking

OFC
Foto: Smiljan Prpić

Određeni broj građana tijekom subotnje večeri dok su u Klubu Centra Gervais uživali u jubilarnom izdanju Opatija Fight Nighta ili u glavnoj dvorani Centra Gervais u premijeri filma Bohemian Rapsody dobili su kazne za parkiranje od strane policije s obzirom na to da su svoje automobile ostavili primjerice na autobusnim postajama ili na dijelu ceste gdje nije predviđen prostor za parkiranje, iako značajnije nisu ugrožavali promet ili nečiju sigurnost.

Opatija Fight Club odmah se idućeg dana oglasio i ponudio kako će preuzeti kazne za parkiranje građanima koji su u tom razdoblju bili na Opatija Fight Nightu, a zbog kroničnog nedostatka prostora za parkiranje nisu imali previše izbora te su radije odabrali riskirati dobivanje kazne nego propustiti odlazak u Centar Gervais.

Tijekom nedjelje i ponedjeljka javio se određeni broj građana koji su bili na Opatija Fight Nightu te su dobili kazne za parkiranje, a one su od strane Opatija Fight Cluba, kao što je bilo obećano, plaćene.

MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

“Još jednom zahvaljujemo svojoj vjernoj publici na dolasku na Opatija Fight Night X te smatramo kako građani ne bi smjeli novčano ispaštati tijekom održavanja većih manifestacija iz razloga što Opatija jednostavno nema ni približno dovoljan brojnih parkirnih mjesta. Nadamo se kako će gradska uprava u suradnji s policijskom postajom ubuduće obratiti dodatnu pažnju na ovaj problem kako bi se uz određenu dozu tolerancije ipak izbjegla ova loša iskustva koja bi u bližoj budućnosti, ukoliko se takva praksa nastavi, mogla mnoge odbiti od dolaska u Opatiju na neke posjećenije manifestacije”, poručili su iz OFC-a.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top