MarketingMNK Gorovo
Loading Događanja

« All Događanja

Talijanski trio “Il Volo” nastupit će 1. srpnja na Ljetnoj pozornici

1. srpnja / 20:30

1920x1080_IL_VOLO

Talijanski trio “Il Volo” nastupit/ 1. srpanj 2020./ Ljetna pozornica Opatija

Ove godine proslavit će deset godina karijere, jedina su talijanska grupa koja je ostvarila uspjeh na svim kontinentima, a smatraju ih nasljednicima Tri tenora. Operni pop trio koji čine bariton Gianluca Ginoble (25) te dva tenora Piero Barone (26) i Ignazio Boschetto (25) već su održali dva spektakularna koncerta u Zagrebu i Dubrovniku no 1. srpnja u organizaciji Star produkcije i Festivala Opatija prvi put dolaze na Ljetnu pozornicu. Popularni trio je nakon istočnoeuropske i ruske turneje završio uspješno i onu latinoameričku od Meksika do Argentine, a nedavno su startali s nastupima u Americi i Kanadi. Do sada su ova tri talentirana mladića održali više od 300 koncerata u 210 gradova, a njihov maestralan show pogledalo je više od dva milijuna obožavatelja. Da je riječ o vrhunskim pjevačima potvrdila je i Barbara Streisand pozvavši ih kao specijalne goste na 12 koncerata svoje turneje.

Na društvenim mrežama imaju više od 2,2 milijuna pratitelja, a njihov najveći hit “Grande Amore” s kojim su 2015. godine nastupali i na Eurosongu u Austriji ima 123,5 milijuna pregleda na You Tubeu. Prvi album “Il Volo” objavili su 2010. godine za europsko, američko i latinoameričko tržite. Već u prvom tjednu dospjeli su na deseto mjesto Billboard 200 – liste najboljih albuma, a vrtoglavi uspjeh prvijenca lansirao ih je u sam vrh glazbene industrije što im je omogućilo dvije nominacije za latinoamerički Grammy za najboljeg novog izvođača i najbolji album. Kao potvrdu toga da ih nazivaju nasljednicima Tri tenora radili su na projektu Notte Magica, koji je posveta Domingu, Carrerasu i Pavarottiju.

Na projektu je kao izvođač i dirigent sudjelovao Domingo, a na albumu se nalaze neke od najpoznatijih pjesama koje je otpjevao slavni trojac. Ovaj hvaljeni projekt emitiran je ne samo u prime timeu televizijskih kuća već i u 500 kina širom svijeta.

Nastup ovih genijalnih mladih pjevača show je koji morate doživjeti, a kako to zvuči uživo moći će se doživjeti 1. srpnja na Ljetnoj pozornici u Opatiji. Ulaznice su u prodaji u sustavu i svim prodajnim mjestima Eventima.

Il Volo_foto di Julian Hargreaves (10) 2

Detalji:

Datum:
1. srpnja
Vrijeme:
20:30
Događaj Tags:
,
To Top