Marketing
Opatija

Hodajmo i vježbajmo zajedno u Ičićima

Ičići plaža

Hodajmo i vježbajmo zajedno, subota 06. travnja 2019.- plaža Ičići

Klub sportske rekreacije ”Gorovo” iz Opatije u suradnji sa Turističkom zajednicom mjesta Ičići povodom svjetskog dana zdravlja organiziraju sportsko-rekreativnu manifestaciju s ciljem da se što veći broj sudionika aktivno uključi u programe nordijskog hodanja, pješačenja i vježbanja na otvorenom.

Stoga Vas pozivaju da se u što većem broju pridružite u subotu 06. travnja 2019. s početkom u 10:00 sati na plaži u Ičićima. Otvaranje manifestacije predviđeno je u 10:00 sati a voditelj programa biti će Dražen Turina Šajeta.

Pridružite se vježbanju Petru i Marku Vrećko koji će vas voditi kroz vježbe na plaži u Ičićima. Ima li ljepšeg mjesta za vježbanje od plaže kraj mora? Crveni križ Opatija odazvao se ovoj akciji pa će volonteri mjeriti tlak i šećer zainteresiranima. Zavod za javno zdravstvo zadužen je za edukaciju o zdravom načinu života i za savjetovanje o zdravoj prehrani.

Prezentaciju sporta u koji se baš svi mogu uključiti imati će Stolno teniski klub Opatija 08. S njihovim trenerima i rekvizitima možete probati zaigrati stolni tenis. Osim ovih događanja biti će organizirane sportske igre za djecu. Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu iz Ike održati će edukaciju o održivom razvoju s ciljem sportske, turističke i kulturne promocije.

Marketing

Ako volite pješačiti, pridružite se u nordijskom hodanju i pješačenju s početkom u 11 sati. Na odabiru su dvije rute. Prva je ruta lagana i traje cca dva sata po obalnoj šetnici Lungomare 5 km. Ako ste za malo jači tempo, odaberite rutu koja je srednje teška i polazi od Ičića obalnom šetnicom do Opatije pa natrag šetalištem Carmen Sylve do početne točke.

Na povratku iz šetnje zaplešite uz muziku koju će puštati DJ Šajeta a na kraju svega možete se i okrijepiti.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top