MarketingMNK Gorovo
Turizam

Air Serbia ponovo leti do Rijeke

avion air serbia
air serbia

Uz već potvrđena 3 nova avioprijevoznika za ljetnu sezonu 2019. Lufthansu, Voloteu i TUI, potvrđen je i dolazak Air Serbie na Zračnu luku Rijeka

Air Serbia je srpska nacionalna aviokompanija koja leti do ukupno 49 destinacija u Europi i na Mediteranu, a ima i direktne linije za Bliski istok i Sjevernu Ameriku te posredstvom Etihad Airways-a nudi direktne letove do međunarodnih odredišta u Aziji, Australiji i Africi. Na njihovoj mapi destinacija od danas će se naći i Rijeka.

Naime, krenula je prodaja karata za direktnu liniju Rijeka-Beograd, na kojoj će zrakoplovi Air Serbije ATR kapaciteta 66 sjedišta i A319 kapaciteta 144 sjedišta, prometovati svaki utorak i petak u razdoblju od 04.06. do 25.10.2019. Potvrđeno je i da će navedena linija nastaviti prometovati i u zimskom razdoblju, što znači da će tijekom cijele godine postojati direktna zračna veza između Rijeke i Beograda.

MarketingMNK Gorovo

Uvođenje direktne redovne linije Rijeka-Beograd predstavlja vrlo značajan iskorak za našu regiju, budući je ista uvedena nakon gotovo 30 godina, kada je u bivšoj državi letjela čak 2 puta dnevno.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top