MarketingMariner keramika
Zabava

Novinar Vid Barić gostuje na 14. kauču

vid-baric

Novinar Jutarnjeg lista, koji kako sam kaže, piše po 100 kartica teksta i obožava rad u tiskanom mediju vrlo brzo stekao je naklonost publike i urednika. Dobitnik je i nagrade za najbolju reportažu u 2018. godini (»Tajna podravskog dobročinitelja«). Autor je zbirke satiričnih priča “Fiumanski, opet lažeš!” u kojoj kroz lik Livia Fiumanskog pratimo avanture tabloidnog novinara na putu od društvenog ruba do slave i prosperiteta. Vid je bio i snowboard reprezentativac Hrvatske i dugi niz godina je znao mjesece provoditi na glečerima u raznim dijelovima svijeta. Koliko mu je lik Livia Fiumanskog blizak? Zašto živimo u svijetu clickbaitova i hoće li to ikad nestati? Što misli o internet portalima? Guraju li se u mainstream medijima stalno isti ljudi i zašto? Fali li mu snowboard, bi li i dalje bio dobar u boardanju? Je li ikad hejtao druge pisce i razne druge teme gledajte u utorak, 10.11.2020. u 19h u novoj epizodi.

Recimo i to da je NA KAUČU by Vedrana Lisica u kratkom periodu zainteresirao mnoge, između ostalog i pulsku TV Novu, gdje se od listopada emitira petkom u 21 sat, u skraćenom televizijskom formatu od 25 minuta.

#LivingRoomSessions NA KAUČU by Vedrana Lisica, od kolovoza kad je krenuo u emitiranje ugostio je već mnoge poznate i manje poznate ljude i njihove priče (Bloger Krule, Mrle iz Leta3, Ivica Puljak, Ribafish, Davor Jurkotić, Mauro Staraj). U nastavku nas također očekuju brojna zanimljiva imena i teme, pa ako još niste zapratite NA KAUČU by Vedrana Lisica i besplatno se pretplatite na YouTube kanal, na kojem vas očekuje još puno autorskog, originalnog sadržaja.

MarketingMariner keramika

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top