MarketingJadran
Matulji

Potporu Vedranu Kinkeli dali Peđa Grbin i Zlatko Komadina

Fotografija 2

Peđa Grbin i Zlatko Komadina dali punu potporu Vedranu Kinkeli u utrci za načelnika Općine Matulji

Predsjednik SDP-a Hrvatske Peđa Grbin i predsjednik županijske organizacije stranke Zlatko Komadina dali su punu podršku Vedranu Kinkeli kao kandidatu SDP-a za načelnika Općine Matulji prilikom nedavnog sastanka s Općinskim odborom stranke.

Tom prigodom, Grbin je naglasio da je zadovoljan sa novim, mladim kandidatima u SDP-u, pa tako i u Matuljima te da će novi elan na odgovornim dužnostima uz postojeće stranačko iskustvo doprinijeti novom usponu SDP-a.

Komadina je izrazio uvjerenje da će Kinkela održati kontinuitet razvoja Općine Matulji koju koju SDP uspješno vodi proteklih 12 godina te istaknuo dosadašnju, a i buduću uspješnu suradnju sa Županijom.

MarketingJadran

Kinkela se zahvalio na podršci, kazavši kako će na čelu tima koji spaja mladenačku energiju te iskustvo u upravljanju donijeti svježe ideje i realizirati niz projekata koji su pokrenuti ranijih godina.

Jednako tako, planiramo pokrenuti i nove projekte i zakoračiti u novu fazu razvoja Matulja kao općine koja stvara pozitivno okruženje za razvoj gospodarstva i otvaranje radnih mjesta, pruža punu podršku kulturi i sportu, ali kojoj je na prvom mjestu dobrobit i standard samih mještana“ – poručio je Kinkela, dodavši kako su to i vrijednosti na kojima se temelji i politika samog SDP-a i njegovih čelnika.Fotografija 2

55555
MarketingMALONOGOMETNA IGRAONICA

Zadnje novosti

To Top