MarketingModerato
Crna kronika

Opatijska policija zaplijenila više od pet kilograma marihuane, pronađene druge droge i oružje

policija-opatija

Policijski službenici Policijske postaje Opatija proveli su kriminalističko istraživanje nad trojicom hrvatskih državljana, starosti 18, 21 i 33 godina, zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

U sklopu kriminalističkog istraživanja,  temeljem naloga Županijskog suda u Rijeci, provedena je pretraga doma i prostorija kojima se koristi 33-godišnjak  na području Rijeke gdje je pronađeno oko 4,4 kg droge marihuana, više vrećica s oko 950 grama droge amfetamin-speed, zatim 41 tableta droge ecstasy, plinski pištolj marke „Rhoner“ s pripadajućim spremnikom i desetak komada streljiva cal.8 mm, tri digitalne vage, novac  i drugi predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela.
Osim toga, pretragom kuće na širem opatijskom području  u prostorijama kojima se koriste 18 – i 21-godišnjak pronađeno je ukupno 615 grama droge marihuana pakirane isto u manje vrećice, kao i digitalna vaga za precizno mjerenje te novac.  Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je pronađena droga bila namijenjena za daljnju preprodaju.

Poradi sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, sva trojica osumnjičenika su kazneno prijavljeni nadležnom državnom odvjetništvu, a 33-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku. Zbog nedozvoljenog posjedovanja oružja i prekršajno je sankcioniran u skladu sa Zakonom o nabavi i posjedovanju oružja.
 

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top