MarketingMariner keramika
Nekategorizirano

Korona izdanje podcasta “Na kauču”

Na kauču – Vedrana, Vladivoj i gosti

Sredinu studenog i 15. epizodu prvog riječkog podcasta obilježit će nešto malo drugačija epizoda. Nakon što je krajem prošlog tjedna doznala da je pozitivna na COVID-19 i da osim ozdravljenja treba odraditi i izolaciju, te da neće biti u mogućnosti standardno snimati novu epizodu podcasta, Vedrana Lisica i ekipa podcasta NA KAUČU snimili su malo neobičnu epizodu, iz izolacije. U njoj je naime NA KAUČU sama Vedrana, a u njezinoj dosadašnjoj ulozi gledamo jednu mušku Lisicu kao zamjenskog voditelja s kojim se izmjenjuju neki bivši gosti podcasta NA KAUČU. Tako se u epizodi pojavljuje prvi gost „kauča“ Davor Jurkotić, ali i gost iz najpopularnije epizode dosad Bloger Krule. Tu je i glazbenik Mauro Staraj, koji je na kauču sjedio u drugoj epizodi, zatim Domagoj Jakopović Ribafish, producentica Ana Badurina, popularni filmski Osvrtnik  te  influencerica Hana Kalac. Također, pojavljuju se i dečki iz prijateljskog podcasta Mrtvi Piksel. Epizoda je zamišljena na način da publika podcasta bolje upozna autoricu i voditeljicu, a pitanja su joj mogli postavljati putem društvenih mreža, Facebooka i Instagrama.

Što radi kad ne snima podcast, da mora odabrati kojeg posla bi se prvog riješila, živcira li ju kad joj netko pokrade ideju, prati li konkurenciju, čita li komentare ispod epizoda, bi li odustala od YouTubea zbog dobrog televizijskog ugovora, bili odustala od Rijeke zbog Zagreba, tko joj je dosad bio najzgodniji muški gost, ali i neka škakljivija pitanja iz rubrike„ILI-ILI“ i „Nikad nisam“.

Standarno, ova epizoda biti će objavljena u utorak, 17.11.2020. u 20 sati na YouTube kanalu, a već je dostupan najavni trailer.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top