MarketingMariner keramika
Zabava

Mario Battifiaca “Na kauču”

na-kaucu-mario

Najpoznatija Bela udovica Mario Lipovšek Battifiaca sjeda na kauč u 18. epizodi.

Nakon što su prvu sezonu i podcast otvorili s Davorom Jurkotićem, došao je red i na “Mariju Pomiju”, odnosno Maria Lipovšeka Battifiacu.

Mario danas radi na dva radija, priprema tri predstave i bavi se turizmom, a kako sam kaže što je stariji to više liči na Djeda Mraza, pa u pravo vrijeme stiže NA KAUČ! . Svojedobno su Davor Jurkotić i Mario Lipovšek, lokalno kao Bele udovice i kasnije nacionalno kao Bijele udovice žarili i palili hrvatskim televizijskim eterom. Bio je to svakako najgledaniji humoristično igrani show, a do dana današnjeg to nitko nije uspio ponoviti.
Što se događalo iza kamera, jesu li se svađali i oko čega, tko je eksplozivniji a tko se dulje duri? Hoće li se Mario  kandidirati za Gradonačelnika? Zašto misli da je ISUS bio ljevičar?

No, raspričao se Mario na kauču i o albinizmu i djetinjstvu, o tome je li ga to u nečemu ipak spriječilo i na čemu je zahvalan svojim roditeljima. Tu je i standardni “ILI- ILI”  i “NIKAD NISAM”.

MarketingMariner keramika

Podršku projektu i ovaj put pruža ZTC RIjeka. Epizoda izlazi u utorak, 8.12.2020. u 19h a trailer je već dostupan na YouTube kanalu, kao i na Facebooku i Instagramu podcasta NA KAUČU by Vedrana Lisica.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top