MarketingMariner keramika
Opatija

Mjesni odbor Puntakolova predao veliku donaciju za potrebite u opatijski Crveni križ

Mjesni Odbor Puntakolova 2

U Opatijski Crveni križ stiže mnogo donacija za potrebite s liburnijskog područja, posljednja velika donacija stiže iz MO Puntakolova

Advent u GDCK Opatija i zadnjih dana ove po svemu neobične godine za svih nas završava vrijednim darovima za potrebite sugrađane Liburnije:

Čitav kamion i „paletar“ bili su potrebni da u prostore GDCK Opatija unesu poklone Mjesnog Odbora Puntakolova. Predstavnici ovog mjesnog odbora Diana Milanović i Marko Orešković samo su skromno izjavili „Želimo da svi potrebiti sugrađani osjete duh Božića i da znaju da nisu sami“.

Obilatu količinu namirnica, higijenskih potrepština i prikladnih blagdanskih „mini panetona“ poklonili su za korisnike Socijalne samoposluge GDCK Opatija. Tradicionalno se poklanjanju u adventsko doba ponovo pridružuju i Mjesni odbor Centar I te „Udruga ljubitelja kamelija u Opatiji“ kojima je „zajednički“ nazivnik vrijedna, plemenita i humana članica Cvijeta Juranović ujedno i vrlo aktivna volonterka u GDCK Opatija, a koja je prisustvovala dodjeli donacije u ime oba donatora uz Ante Štampaliju kao predstavnika Mjesnog odbora Centar I i Miru Shalabi, predsjednicu „Udruge ljubitelja kamelija u Opatiji“. Uz svoju donaciju danas su u GDCK Opatija bili i predstavnici Lions kluba Opatija Gordana Grgurina, Frano Mika, Damir Perman, Sanja Bedrava i Snježana Čačić  koji su u dobrom raspoloženju i blagdanskom ozračju donirali također vrijedne i potrebne namirnice i higijenske potrepštine za korisnike socijalnih usluga.

MarketingMariner keramika

Od ranije dobivenih namirnica u okviru nacionalnog humanitarnog programa HCK složeni su i prigodni paketi u namjenskim torbama. I ovih posljednjih dana pred kraj ove godine punih ruku i velikog srca posjetilo nas je nekoliko obitelji koje uvijek žele ostati anonimne, a koje redovito u prigodi blagdana doniraju Socijalnoj samoposluzi Crvenog križa. Ono što je posebno lijepo, dirljivo i hvale vrijedno je da redovito u pratnji dovode svoju malodobnu djecu odgajajući ih tako u najljepšem humanitarnom duhu. Bogati paketi namirnica, higijenskih potrepština i blagdanskih slatkiša vesele korisnike GDCK Opatija, ali i sve volontere i djelatnike koji sudjeluju u organizaciji slaganja i podjele paketa. Veliko hvala svim ljudima velikog srca i dobrote uz najljepše želje za nadolazeću 2021. Stoji u priopćenju

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top