MarketingMariner keramika
Vijesti

Forum mladih SDP-a Rijeke prikuplja donacije za prihvatilište za beskućnike

FM SDP

Gradska organizacija Foruma mladih SDP Rijeke narednih će mjesec dana provoditi humanitarnu akciju kako bi pomogla socijalno najugroženijim sugrađanima, imajući u vidu da se bliže blagdani te da dolaze hladni zimski dani. Humanitarnom akcijom prikupljaju se donacije za prihvatilište za beskućnike Udruge Oaza, a prihvatilištu je uvijek potrebno sljedeće: donje rublje (gaćice, grudnjaci, potkošulje), čarape i higijenske potrepštine (sapuni, šamponi, kreme, boje za kosu, itd.). Donacije će se prikupljati svakog petka od 18 do 20 sati (počevši od 27. studenoga, a zaključno s danom 18. prosinca 2020. godine) u prostorijama Gradske organizacije Foruma mladih SDP Rijeke, na adresi Beli Kamik 5, a uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.
Sve donirane potrepštine odnijet će se u prihvatilište za beskućnike udruge Oaza u ponedjeljak 21. prosinca 2020. godine.
Zainteresirane osobe koje ne znaju gdje se nalaze prostorije Foruma mladih SDP u Rijeci ili nisu u mogućnosti donacije donijeti petkom, a i dalje žele donirati, mogu se obratiti Forumu putem Facebook stranice FM SDP Rijeka ili putem elektronske pošte fmsdp.rijeka@gmail.com.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top