MarketingJadran
Lovran

Započelo uređenje obalne šetnice između Lovrana i Medveje

lovran lungovare

Općina Lovran započela radove na uređenju obalne šetnice – grade se konzolni mostovi između Lovrana i Medveje

Općina Lovran nastavlja s uspješnim investicijskim ciklusom, pa su tako danas započeti radovi na uređenju obalne šetnice, odnosno započeta je izgradnja konzolnih mostova između Lovrana i Medveje. U prilog važnosti ovog projekta za općinu Lovran i njezine stanovnike govori činjenica da su ovo prvi radovi na uređenju i produljenju obalne šetnice u novijoj povijesti.

Izgradnjom konzolnih mostova između Lovrana i Medveje dobit će se 243 metara šetnice te će se njima omogućiti neometano kretanje pješaka uzduž državne prometnice D66 na dionici Lovran – Medveja, a koji su do sada bili primorani hodati prometnicom, što je posebno pričinjavalo problem za sigurnost pješaka i neometano odvijanje cestovnog prometa u vrijeme turističke sezone. Općina Lovran ovim će projektom značajno unaprijediti povezanost Lovrana i Medveje, omogućiti sigurnije kretanje pješaka te dodatno oplemeniti turistički potencijal Lovrana.lovran lungovare

Projektom je predviđena izgradnja nogostupa duljine 250 m, ukupne površine 750 kvadratnih metara, a vrijednost projekta iznosi gotovo 583.000,00 kn. Očekivano trajanje radova je 75 dana, što podrazumijeva završetak radova do početka turističke sezone.

MarketingMariner keramika

Općina Lovran

 

55555
MarketingMALONOGOMETNA IGRAONICA

Zadnje novosti

To Top