MarketingMariner keramika
Opatija

Novosti na mjestu testiranja na COVID – 19 u Opatiji

IMG-20210302-WA0002

Do mjesta za testiranje samo pješice

Od četvrtka 4. ožujka 2021. na testiranja na COVID -19 u Opatiji, na adresi Trg Vladimira Gortana 1, parkiralište bivšeg hotela Zagreb, građani mogu ulaziti samo pješice, odnosno ne mogu parkirati automobile na parkingu. Riječ je o parkirnom prostoru koji koristi Hotel Palace iz kojeg su najavili početak korištenja parkinga za potrebe poslovanja. Stoga su kontejneri u kojima se građani testiraju na COVID -19 pomaknuti na novu poziciju na parkiralištu.

Radno vrijeme testiranja ostaje isto: od ponedjeljka do petka, od 8,00 do 10,00 sati.

Ujedno, obavještavamo građane kako je nova cijena testiranja na COVID -19 na vlastiti zahtjev sada 490,00 kuna. Kod testiranja na vlastiti zahtjev poželjno je narudžbenicu prethodno skinuti sa stranica NZZJZ-a i ispunjenu donijeti na testiranje.

Pravne osobe popunjenu narudžbenicu/odobrenje s podacima za testiranje trebaju poslati na mail adresu [email protected].

MarketingMuzej turizma

Brze antigenske testove nije moguće obaviti na opatijskom mjestu testiranja, dok je serološko testiranje na antitijela (ako sumnjate da ste COVID -19 preboljeli asimptomatski) moguće obaviti po cijeni od 200 kuna.

Više informacija na tel: 051/718-067 [email protected].

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top