MarketingMariner keramika
Sport

Opća planinarska škola vrši upise

planinari

Počinju upisi u opću planinarsku školu Planinarskog društva „Opatija“

Planinarsko društvo “Opatija” otvara upise u opću planinarsku školu, koja predstavlja temeljni oblik školovanja i obuke u Hrvatskom planinarskom savezu. Riječ je o programu koji omogućuje stjecanje osnovnih znanja i vještina iz područja planinarstva te pruža osnovu za siguran i svrsishodan boravak u planinama te djelovanje unutar planinarske udruge.

Obrađivat će se sljedeće nastavne teme: povijest planinarstva; planinarska organizacija; poznavanje planina; zaštita prirode; meteorologija; planinarska oprema; pripreme za odlazak u planinu; boravak u planinama; kretanje u planinama; opasnosti u planinama; prva pomoć; osnove spašavanja i HGSS; korištenje tehničke opreme; orijentacija; osnove penjanja i speleologije.

Planinari Učka

facebook.com/groups/pdopatija Zoran Popovski

MarketingMariner keramika

Uvodni sastanak održat će se 17. ožujka 2021. u 18:00 sati (Vila Antonio, Vladimira Nazora 2, Opatija), kada i službeno započinje program škole.

Prijave se primaju na službenu e-adresu Planinarskog društva “Opatija” (pdopatija1950@gmail.com), zaključno s danom uvodnog predavanja ili do popunjavanja broja polaznika a broj polaznika je ograničen. Školarina iznosi 300 kn.
Voditelj škole je Zoran Popovski, vodič instruktor i poziva vas da više informacija potražite na službenoj web-stranici Društva: www.pdopatija.hr.planinari

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top