MarketingMariner keramika
Vijesti

5. World wellness weekend okrunio TZ Grada Opatije i TZ Grada Crikvenice titulom wellness championa 2021.

Crikvenica

Peti po redu World Wellness Weekend održao se 18. i 19. rujna diljem svijeta, a ovoj inicijativi se pridružio i Klaster zdravstvenog turizma Kvarnera, koji je okupio svoje članice u svrhu organiziranja besplatnih wellbeing programa. Turistička zajednica Grada Opatije i Turistička zajednica Grada Crikvenice organizirale su bogati program povodom održavanja ovog događaja čiji je cilj ponuditi sigurne, zabavne, sportske, rekreativne i zdravstvene aktivnosti kako bi se potaklo usvajanje kvalitetnih životnih navika.

U Crikvenici se tokom vikenda održalo funkcionalno vježbanje na otvorenom, aktivna šetnja u prirodi, grupni trening uz more te trening u prirodi, dok je u subotu u Opatiji organizirano nordijsko hodanje uz stručnu pratnju, koje će se održavati svake subote do 18. prosinca. Ovim programima, Opatija i Crikvenica osvojile su titulu Wellness Champion 2021. U program World Wellness Weekenda uključile su se i ostale članice Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera poput Thalassotherapije Opatija, Liburnia Riviera Hotela, Amadria Park Hotela, Lošinj Hotels and Villas te Specijalne bolnice za ortopediju i rehabilitaciju „Martin Horvat“ Rovinj.

World Wellness Weekend održava se jednom godišnje u rujnu, a ove godine je okupio rekordan broj sudionika na više od 2.000 lokacija u 982 gradova 133 zemalja svijeta. U cilju uključivanja regija Kvarnera i Istre u ovogodišnji program, predsjednik Klastera, doc.dr.sc. Vladimir Mozetič, dr.med. bio je u ulozi WWW Ambasadora za ove dvije regije.

55555
MarketingMariner

Zadnje novosti

To Top