MarketingKarneval Opatija
Opatija

Novootvorena dizajnerska cvjetarna na Voloskom

Cianci

Gradonačelnik Fernando Kirigin posjetio je novootvorenu dizajnersku cvjetarnu na Voloskom, vlasnice Christine Cianci Žerić

Cianci Žerić je cvjetna dizajnerica koja osmišljava, projektira i kreira bukete, aranžmane, instalacije od vegetativnih i ne vegetativnih materijala.

Završila je prestižnu Međunarodnu školu cvjetne umjetnosti »Laboratorio idee«. Didaktički je to program Petera Hessa i Carmela Antonuccija, začetnika cvjetne umjetnosti u Europi, poznatih u cijelom svijetu. Deset je godina u Švicarskoj radila u struci. Svoje znanje i vještine sada nudi Opatijcima i gostima Opatije. Pored cvijeća, u malom, iznimno ukusno uređenom showroomu na Voloskom, mogu se naći i raznoliki antikviteti, nakit, ali i dogovoriti organizacija vjenčanja i raznolikih svečanih događanja.

– Grad Opatija podupire poduzetničke i obrtničke ideje raznim poticajima. Posebno su dobrodošle ovakve kreativne poduzetničke ideje koje obogaćuju Opatiju sadržajima visoke umjetničke i estetske vrijednosti, kojima je upravo ovdje u Voloskom i mjesto, kazao je gradonačelnik Kirigin zaželjevši Christini Cianci Žerić uspješan rad.

MarketingKarneval Opatija

Iyvor>Grad Opatija

55555
MarketingMariner

Zadnje novosti

To Top