MarketingKarneval Opatija
događanja

Šest klapa i povratak na tradicionalnu lokaciju

Foto Luigi Opatija, Grad Opatija, Susret Klape na Mandraće Volosko 2018 (15), Dani grada Opatije 2018

Sve je spremno za 19. izdanje popularne smotre klapa “Klape va Mandraće” gdje će klape ponovno zapjevati i  “ozvučiti” Volosko na tradicionalnoj lokaciji – va Mandraće

Ova tradicionalna i uvijek odlično posjećena manifestacija ove će se godine održati u subotu 30. srpnja s početkom u 21 sat, a u programu kojeg će voditi Borna Šmer nastupit će šest klapa i to ženska klapa Kamelija Opatija te muške klape Skalin Matulji, Kastav, Boškarin Hum, Žejanski Kntaduri i Kampaneli Donja Kaštela. Uvjeti nastupa su skoro jedinstveni posljednjih godina što se tiče klapskih nastupa, manifestacija i festivala – klape nastupaju a capella, bez glazbene pratnje, a takva se izvedba posebno cijeni i daje pun naglasak samoj vokalnoj izvedbi.

Foto Luigi Opatija, Koncert Klape va Mandraće Volosko 2020 (17)

Organizator susreta klapa je Udruga MKM iz Opatije koja tako nastavlja tradiciju organiziranja jedinstvenih manifestacija koje baštine klapsku pjesmu, a veliku podršku manifestaciji daju Grad Opatija, Turistička zajednica Grada Opatije, Turistička zajednica Kvarnera, Primorsko – goranska županija kao i brojni vološćanski ugostitelji.

MarketingKarneval Opatija

Kako je to uobičajeno na ovom događanju, na prostoru održavanja će biti postavljen određeni broj stolica kako bi publika pratila nastupe klapa u što većem broju, a sigurni smo da će Mandrać opet biti ispunjen do posljednjeg mjesta. Ulaz je, naravno, besplatan.

Volosko je oduvijek idealna pozornica za održavanje manifestacija te je pravi domaćin odličnim glazbenim programima koji zvučno obogaćuju predivan ambijent. Tako će biti i 30. srpnja u 21 sat, stoga dođite na Volosko i uživajte – poručuju organizatori.

55555
Marketing

Zadnje novosti

To Top