MarketingVISIT OPATIJA
Sport

Na pripremama u Umagu Hrvatska reprezentacija nogometa na pijesku u četiri dana odigrat će s Francuskom dvije prijateljske utakmice

pijesak
foto: Sportnews; Djuka

Predstavnik Opatijskog Gorova Filip Furlić nalazi se na pripremama reprezentacije po pozivu izbornika Emanuela Melona

Hrvatska reprezentacija nogometa na pijesku  okupila se u Umagu na mini pripremama koje će trajati do petka 05.08. Okupljanje je organizirano u svrhu odigravanja dvije prijateljske utakmice s Francuskom reprezentacijom koja se također nalazi u Umagu u sklopu priprema za kvalifikacije za Europsko prvenstvo. Jučer su obje reprezentacije održale trening na pješčanom terenu u uvali Stella Maris, prvo naša reprezentacija u 17 sati, a od 18 sati trenirali su gosti iz Francuske koji su domaćini našoj reprezentaciji u današnjoj utakmici s početkom u 19 sati kao i u petak 05.08. u jutarnjem terminu s početkom u 10 sati.

pijesak

foto: Sportnews; Djuka

Izbornik Hrvatske reprezentacije Emanuel Melon pozvao je na ovo okupljanje: Mario Župan KNP Pješčana Oluja i Ivan Vrbanić KNP Varadero vratari, Dario Banović KNP Varadero, Milivoj Simeunović KNP Dupla Kruna, Michel Bobić KNP Dupla Kruna, Emanuel Benković KNP Fusio, Marin Perković KNP Fusio, Tomislav Ribić KNP Umag, Armin Halilović NK Mladost Fažana, Filip Furlić KNP Gorovo. Stručni stožer uz izbornika Emanuela Melona još sačinjavaju Romeo Čižmešija tajnik, Dragan Đukanović Tehnički tajnik i Sanja Makić Medicinsko osoblje.

pijesak 2

foto: Sportnews; Djuka

Naša reprezentacija koja je u začetku kada se radi o nogometu na pijesku kroz ovakva okupljanja stječe iskustva i sprema se za nastup na službenim natjecanjima na koja će se prijavljivati u budućnosti. Hrvatski nogometni savez daje puno podršku planu aktivnosti koje je predložio izbornik i stožer.

MarketingKarneval Opatija
pijesak 7

foto: Sportnews; Djuka

 

Izvor: Sportnews

55555
MarketingMariner

Zadnje novosti

To Top