MarketingMariner keramika
Kastav

Započeli radovi na uređenju trga Lokvina u Kastvu

KASTAV

Obavještavaju se korisnici prava iz čl. 7. Odluke o uređenju prometa od trga Matka Laginje do Crekvine („Službene novine“ Grada Kastva broj 12/20), da će u utorak (dana 16. veljače 2021. godine) započeti građevinski radovi na uređenju trga Lokvina.

Radi potrebe organizacije i osiguranja gradilišta od navedenog datuma biti će onemogućeno prometovanje i parkiranje vozila na trgu Lokvina i na pojedinim pješačkim prilazima ograničiti će se kretanje pješaka.

Za parkiranje vozila molimo Vas koristiti ostale dostupne površine u staroj jezgri kao i dodatno uređenu površinu za parkiranje koja se nalazi iza Crekvine.

Uz ovu obavijest prilaže se grafički prikaz stare jezgre sa označenim pješačkim pravcima, trasom prometovanja vozila gradilišta i dostupnim površinama za parkiranje vozila za cijeli period izvođenja radova.

GRAFIČKI PRIKAZ-ZA VRIJEME IZVOĐENJA RADOVA NA UREĐENJA TRGA LOKVINA

MarketingMariner keramika

Radovi su dio projekta Povežimo se baštinom, vrijedni 2,1 milijuna kuna, a uključuju popločavanje trga, radove funkcionalne i fizičke sanacije te obnovu infrastrukture kako bi se sačuvalo kulturno-povijesno dobro i povećala njegova vrijednost kroz suvremenu prezentaciju. Izvođač radove je tvrtka Stella d.o.o Matulji.

Izvor: Službene stranice Grada Kastva

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top