MarketingMariner keramika
Opatija

Predstava “Hotel Zagorje” ovoga petka u centru Gervais

Hotel Zagorje 01

U opatijskom centru Gervais ovog petka, 19. veljače 2021. godine s početkom u 20 sati gostuje Gradsko dramsko kazalište „Gavella“ s kazališnom predstavom „Hotel Zagorje“. Objavljen prije gotovo deset godina, „Hotel Zagorje“ Ivane Bodrožić – dirljiva, potresna, kritična priča koja se lako čita, a teško zaboravlja – jedan je od nezaobilaznih naslova nove hrvatske književnosti. Predstava prilično vjerno slijedi roman napisan iz vizure desetogodišnje djevojčice, o njenom odrastanju u prognaničkom smještaju u kompleksu bivše Političke škole u Kumrovcu, dok čeka da joj se vrati tata Vlado. Ali Vladu su stavili u kolonu koja se vodi pod “nestale” i nije se vratio.

Hotel Zagorje emotivno i politično se obraća čitateljima raznih generacija, što je namjera i njegove kazališne verzije autorica Jelene Kovačić i Anice Tomić, nakon čijeg gledanja, nadamo se, iz dvorane nećemo izaći isti kakvi smo u nju ušli, i gdje će, kao i u knjizi, biti “smijeha i zaigranosti i – ljubavi”.

U predstavi igraju Dijana Vidušin, Ksenija Pajić, Perica Martinović, Bojana Gregorić Vejzović, Ivana Roščić, Antonija Stanišić Šperanda, Ivana Bolanča, Tena Nemet Brankov i Đorđe Kukuljica.

Predstava je 2020. godine osvojila Nagradu hrvatskog glumišta za najbolju predstavu u cjelini i za najbolje redateljsko ostvarenje (Anica Tomić).

MarketingMariner keramika

Cijena ulaznice iznosi 80,00 kuna, a mogu se kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati i sat vremena prije početka redovnih programa u centru Gervais, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, te online na www.mojekarte.hr. Cijena ulaznice s popustom za studente i umirovljenike je 60,00 kn, a popust je moguće ostvariti samo na blagajnama Festivala Opatija.

Program se održava sukladno epidemiološkim mjerama.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top