MarketingModerato
Opatija

Opatija zaslužuje novi Dom zdravlja i gradonačelnika koji će ga znati izgraditi

Slatina (1)

Dom zdravlja Opatija pitanje je iznimne važnosti za Opatiju. I sami građani u svim istraživanjima javnog mišljenja, ali i u neformalnim razgovorima ističu upravo Dom zdravlja kao jedan od ključnih problema našeg grada.

– Već godinama traje nadmudrivanje oko izgradnje opatijskog Doma zdravlja. To pitanje više ne može čekati i izgradnja Doma zdravlja mora biti završena u ovom mandatu! Protekle četiri godine moji suradnici i ja proveli smo među građanima, razgovarajući i slušajući njihove stavove i probleme. Dom zdravlja u tim je razgovorima bio jedna od tema koje su se najčešće spominjale. Opatijci zaslužuju kvalitetan i suvremen medicinski standard, zaslužuju Dom zdravlja prikladan vremenu u kojem živimo i zaslužuju gradonačelnika koji će znati realizirati projekte, a ne samo obećavati, kazao je Fernando Kirigin, kandidat SDP-a za gradonačelnika Opatije.

Dom zdravlja je opatijski prioritet

Izgradnja Doma zdravlja u programu „Za FER Opatiju“ spada među glavne prioritete i projekte čija će realizacija biti jedna od prvih zadaća nove gradske vlasti.

– Dosad smo imali prilike samo gledati simulacije i idejne projekte, Dom zdravlja postoji samo u „virtualnom svijetu“. Dok se prebacuju loptice i odogovornost za izgradnju novog objekta, Opatijci su prisiljeni liječiti se u neadekvatnim uvjetima. Dogovorit ćemo se sa Županijom, preuzeti odgovornost i konačno realizirati projekt koji se godinama nije pomaknuo s „mrtve točke“. Opatija mora imati pravi Dom zdravlja – jer to je fer prema građanima i liječnicima, rekao je Kirigin.

MarketingModerato

Program nastao u suradnji s građanima

SDP-ov kandidat za gradonačelnika poručio je kako je njegov izborni program nastao u suradnji s građanima, jer nudi realizaciju projekata koji će riješiti ključne gradske projekte, one što godinama stoje „na čekanju“.

– Iako znan dobro kako naprvo, iako imamo jasan i konkretan program spreman za realizaciju, uvijek želimo čuti i mišljenje građana. Pandemija nam je onemogućila izravan kontakt, no pripremili smo kartuline i stranicu naprvo.hr na kojima možete napisati svoje prijedloge, ideje, probleme i mišljenja. A mi ćemo se potruditi da ih sve realiziramo. Jer to je fer, zaključio je Kirigin.

55555
MarketingZlatko Komadina

Zadnje novosti

To Top