MarketingModerato
Matulji

Općina Matulji uputila javni poziv vezan uz RZ Miklavija

Matuljska-Miklavija-

Javni poziv – iskaz interesa za zemljište unutar RZ Miklavija

Obavještavamo sve zainteresirane poduzetnike da je Općina Matulji objavila Javni poziv za iskaz interesa za zemljište unutar RZ Miklavija. Poziv je namijenjen poduzetnicima koji imaju u planu gradnju poslovnih objekata ili potrebu za zemljištem radi obavljanja poslovne djelatnosti.

Cilj javnog poziva je prikupiti informacije u svrhu priprema odgovarajućih akata, projekata te prostorno-planskih i drugih dokumenata kojima bi se stvorile pretpostavke za raspolaganje građevinskim zemljištem unutar RZ Miklavija na površinama koje bi mogla biti spremne do kraja godine. Naime Općina Matulji privodi kraju aktivnosti usmjerene na uređenje prvih cca. 45.000 m2 zemljišta unutar RZ Miklavija – plato G4 s pristupnim prometnicama za koje se očekuje da će biti raspoloživom do kraja rujna ove godine.

MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Iskaz interesa može se može se iskazati popunjavanjem anketnog obrasca do 31.svibnja 2021.godine, a tekst javnog poziva kao i anketni obrazac dostupni su na web stranicama Općine Matulji www.matulji.hr/gospodarstvo/obavijesti.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top