MarketingMuzej turizma
Kultura

Kino Stubica u Lovranu nakon Covid stanke ponovo radi

kino-sloboda

S projekcijom ponovo započinu u petak, 07.05.21.

Stubica d.o.o. i Kino Sloboda Lovran sa zadovoljstvom obavještavaju da su nakon stanke s radom zbog mjera Stožera civilne zaštite, ponovno s ljubiteljima filma i posjetiteljima od ovog petka, 07. svibnja.

Prva projekcija koja vas očekuje ovaj petak, 07.05. s početkom u 20:00 sati je „Hollywoodska prevara“, krimi komedija sa trojicom oskarovaca u glavnim ulogama: Robert DeNirom, Tommy Lee Jonesom i Morganom Freemanom, dok vas u subotu 08.05. u 17:00 očekuje animirana avantura pod morem „Čarobni prolaz“, a u 20:00 sati akcijski triler megapopularnog redatelja Guya Ritchieja „Dani gnjeva“ sa Jasonom Stathamom u glavnoj ulozi.

Nakon toga, u nadolazećim vikendima prikazivati ćemo film sa tri Oscara „Zemlja nomada“, „Spirala straha: Novo poglavlje slagalice strave“, „Croods: novo doba“, Disneyevu „Cruellu“ i ostale nove filmske hitove za čiji je program zaslužan gosp. Nađ Mirko, kinooperater.

Pored redovnih i izvanrednih projekcija koje Stubica – Kino Sloboda organizira, i vi sami možete organizirati svoju projekciju u Kinu Sloboda. Ukoliko želite imati edukativnu, školsku, ili svoju privatnu projekciju „iz gušta“, kontaktirajte nas i možete gledati svoj film na velikom platnu već za koji dan – od filmova iz 1920.-ih do današnjih najnovijih kino hitova. No, bez obzira na organizaciju programa u organizaciji Stubice ili vas samih, svi smo dužni pridržavati se mjera opreza vezanih za širenje koronavirusa za vrijeme boravka u dvorani kina.

Iz tog razloga, broj sjedećih mjesta u dvorani je uvelike smanjen, te su obavezne maske za lice tokom filma i zabranjeno je unošenje hrane, pića i grickalica na projekcije, a sve u svrhu poštivanja mjera koje je propisao Nacionalni stožer civilne zaštite.

MarketingMuzej turizma

Iz Stubice d.o.o. poručuju: “Kino Sloboda samostalno i bez pomoći drugih subjekata u bilo kojem obliku, kadrovskom ili financijskom, nastavlja za vas prikazivati redovite i izvanredne kino projekcije, kao i druge kulturne i društveno važne programe u dvorani kina, , iako u jako smanjenom obujmu sjedećih mjesta i nedostatku kulturnih programa zbog epidemiološke situacije.

Zbog svega toga, u Stubici d.o.o. smo svi ponosni na to jer smo nositelji velikog, ali redovitog dijela programa iz područja kulture u Općini Lovran. A koji su razlozi da izaberete baš naše kino? Osim pirotesknog izgleda same dvorane i parka u kojem se kino nalazi, aktualnih filmskih naslova, uljudnog i profesionalnog osoblja s kojim u bilo kojem trenutku možete komunicirati putem facebooka te postaviti pitanja, pokude ili prijedloge, cijena ulaznice nam je i dalje nepromijenjena – 20 kuna, što je najniža cijena kino ulaznice u bližem, a i širem području.

Parking je pred kinom i u samom Lovranu besplatan, stoga niti pogledavanje na sat tokom programa neće biti problem jer neće biti potrebno produžiti parking.”

Izvor: Fiuman.hr

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top