MarketingMariner keramika
Kultura

Obiteljska komedija “Sune i Sune” večeras na Ljetnoj pozornici

Sune-i-Sune
foto: festival opatija

Večeras se s početkom u 21 sat prikazuje film za cijelu obitelj, još stignete na Malu ljetnu pozornicu

Na Maloj ljetnoj pozornici u 21 sat počinje s prikazivanjem švedska dugometražna obiteljska komedija Sune i Sune (za publiku 8+). Redatelj ove zabave za cijelu obitelj je Jon Holmberg, a naslovne uloge pripale su Elisu Gerdtu, Baxteru Renmanu i Tei Stjärne.

Nova je školska godina i desetogodišnji Sune kreće u četvrti razred. Međutim, na prvi dan škole čeka ga neugodno iznenađenje…
U razred je stigao novi učenik istog imena kao i on, koji se, ni manje ni više, posjeo na njegovo mjesto u klupi. I to nije sve! Suneova simpatija Sophie pogledava novog učenika Sunea malčice prečesto. Kad na sve to nadodamo krizu srednjih godina njegovog tate koji želi dati otkaz te postati muzičar i mamu Karin koju izjeda ljubomora zbog naoko savršenog života i auta koji vozi mama “novog Sunea”, čini se da život u obitelji Andersson nije nimalo lak.

Ovaj simpatični švedski igrani film bavi se pitanjem koje nas sve ponekad muči, a to je: Jesam li dovoljno dobar? Vješto ispreplićući komične i fantastične trenutke, Sune i Sune idealan je za cijelu obitelj. Film je prikazan na ovogodišnjem Berlinaleu u programu Generation Kplus koji je namijenjen filmovima za djecu.

Cijena ulaznice: 25,00 kuna

MarketingMariner keramika

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo te online na www.mojekarte.hr

Na dan programa, blagajna na ulazu u Malu ljetnu pozornicu otvorena je sat vremena prije početka održavanja.

Via: Festival Opatija

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top