Marketing
Kultura

Hrabri momak Popaj na Ljetnoj pozornici

Hrabri-Mornar-foto-Stjepan-Mrganic-5-640×427

U nedjelju 2. kolovoza 2020. na maloj pozornici opatijske Ljetne pozornice održat će se predstava “Hrabri momak Popaj” Kazališta Tvornice Lutaka Zagreb.

Popaj je lik iz Segarovog stripa i crtanog filma kojeg vole veliki i mali. Nezaobilazan je dio djetinjstva današnjih roditelja, baka i djedova. Taj simpatični mornar sa sidrima istetoviranima na ogromnim podlakticama zahvaljujući špinatu stječe ogromnu snagu i bez ikakve muke pobjeđuje suparnika Badžu, koji pokušava osvojiti njegovu djevojku Olivu.

Jednog običnog jutra, Popaj odluči krenuti na brod, zaželio se samoće i otvorenog mora. Sa sobom vodi jedino Ćaknutu koku. Oliva, nezadovoljna jer opet ostaje sama na svjetioniku, potrpa cijeli ormar u svoj kufer i ubaci se na brod kao slijepa putnica. Međutim, nije jedina. Slijedi je Grubač, koji pošto poto želi da Oliva postane njegova djevojka. Otvoreno more, Grubač, Oliva, Ćaknuta koka i Popaj na brodu – dovoljno je za komediju. Ako još pridodamo oluju i nasukavanje na otoku koralja – Zlarinu, pokušaj Olive da natjera Popaja na vjenčanje, ljubomoru Grubača i uvijek gladnog Peru Žderu, zajamčena je dobra zabava, i malima i velikima.

Popaj je star već 87 godina, ali on je svevremenski, nikada ne stari. Činilo nam se zanimljivo jednog tako popularnog lika vratiti među djecu, kao podsjetnik na prava slabijih i ugnjetavanih, ali ga i staviti u današnje vrijeme i to – u naše podneblje.

Predstava u trajanju od 45 minuta namijenjena je prvenstveno djeci od 3-11 godina starosti.

Marketing

Ulaznice po cijeni od 40 kuna možete kupiti na blagajni na ulazu u Ljetnu pozornicu. U slučaju da roditelj dolazi u pratnji barem dvoje djece, ulaznica iznosi 30 kn po osobi.

U slučaju kiše, predstava će se održati u centru Gervais (Nikole Tesle 5, Opatija) u isto vrijeme. Molimo ne zaboravite da je prilikom boravka u centru Gervais obavezno nositi masku za lice

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top