MarketingMuzej turizma
Kultura

Finalist showa “The Voice” Jure Brkljača ove subote održava koncert na terasi hotela Milenij

Terasa Hotel Milenij

Ovogodišnje gala koncerte, hotel Milenija nastavlja s koncertom mladog Zadranina Jure Brkljače, koji je publici poznat kao finalist showa ‘The Voice’. Koncert će se održati u subotu 01.08. s početkom u 20:30 sati.

Jure je svoj glazbeni talent pokazao u showu ‘The Voice’, gdje mu je Tony Cetinski bio mentor, koji je o Juri rekao, ‘Drago mi je da se i Jure i ja kao i cijeli tim slažemo u jednom, a to je da Jure nije samo pjevač proizašao iz jednog showa nego uistinu kvalitetan mladi kantautor sa puno soli i duše u stihovima i glazbi koju sam piše. Naoružan strpljenjem i upornošću. Dobro nam došao Jure Brkljača.’

Jure će na terasi Milenija izvesti neke od naših najpoznatijih antologijskih hitova, a kako je publici poznat kao jedan od najboljih interpreta hitova legendarnog Olivera, a povodom druge godišnjice njegova odlaska, očekuju nas i neke od Oliverovih nezaboravnih melodija u Jurinoj interpretaciji.

MarketingMariner keramika

Ulaz se ne naplaćuje, a stolovi se mogu rezervirati na recepciji hotela Milenij ili na broj 051/202-000,javljaju nam iz hotela Milenij.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top