MarketingMariner keramika
Kultura

Večeras na Ljetnoj uživajte u obiteljskom filmu “Rat u kući”

The-War-With-Grandpa
foto: festival opatija

Večeras na Ljetnoj pozornici, u 20.30 h, prikazuje se američki dugometražni obiteljski film “Rat u kući”. Redateljskom palicom upravljao je američki filmski redatelj, producent i scenarist Timothy Hill, a glavne uloge raspodjelili su oskarovci Robert de Niro i Christopher Walken te zvijezda filmova Quentina Tarantina Uma Thurman.

Desetogodišnji Peter oduševljen je viješću da se njegov djed doseljava k njemu, no, njegovom uzbuđenju dolazi kraj kada shvati da se od njega očekuje da djedu prepusti svoju sobu, dok bi on trebao noćiti na jezivom tavanu.

Iako jako voli svog djeda, Peter želi svoju sobu nazad i ne preostaje mu ništa drugo nego objaviti rat. Udružuje se s prijateljima te zajedno kuju opake planove protiv djeda, kako bi ga natjerali da preda sobu. Ipak, krv nije voda, a uskoro postaje jasno da je Peter svoju tvrdoglavost i borbene gene naslijedio, pogađate, od djeda! Prava zabava za publiku tek počinje kada se djed se ne želi predati već odlučuje suprotstaviti se malim urotnicima, smišljajući osvetu.

Ova fantastična obiteljska komedija, redatelja Tima Hilla, s neponovljivim Robert De Nirom u glavnoj ulozi djeda, obećavajuće je filmsko štivo za sve generacije koje nikako ne smijete propustiti!

Cijena ulaznice: 25,00 kuna

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kuci Korzo te online na www.mojekarte.hr

MarketingMariner keramika

Na dan programa, blagajna na mjestu održavanja otvorena je sat vremena prije početka održavanja.

U slučaju kiše, program će se održati u centru Gervais (Nikole Tesle 5) u isto vrijeme.
Molimo posjetitelje da se tijekom boravka u centru Gervais pridržavaju mjera zaštite od širenja zaraze koronavirusom i da nose masku za lice.

Izvor: Festival Opatija

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top