MarketingMariner keramika
Sport

Ema Mihalić pozvana u kadetsku reprezentaciju Hrvatske

Rk Liburnija

Članica RK Liburnija Opatija Ema Mihalić pozvana je na pripreme hrvatske kadetske reprezentacije koje će se održati od 18. – 24. studenog 2019.  u Ivanić Gradu. Velika je to čast za mladu rukometašicu iz Tuliševice i za čitav klub. Kadetska reprezentacija okuplja djevojke rođene 2002. i 2003., a Ema Mihalić rođena je krajem 2003.

“Nama u klubu je velika čast što je dobila poziv od instruktorice Adriane Prosenjak i nadamo se da će se pokazati u najboljem svijetlu. Ema je od najranijeg djetinjstva pokazivala odlične predispozicije za rukomet i ovaj poziv nije nikakvo iznenađenje”, kratko je poziv komentirala Višnja Hrmić.

Šesnaestogodišnja Ema učenica je 2. razreda Salezijanske gimnazije u Rijeci i ove godine briljira u dresu RK Liburnije. U seniorskoj konkurenciji rukometašice Liburnije nalaze se na visokom drugom mjestu, dok je u hrvatskoj kadetskoj ligi ekipa Eme Mihalić ostvarila čak četiri pobjede u pet nastupa. Ema igra lijevo krilo ili na vanjskim pozicijama, a njezine glavne karakteristike su brzina i borbenost. Poziv u reprezentaciju Hrvatske Emi će sigurno biti dodatan poticaj za kvalitetan rad i veliko priznanje za rad kluba i trenera Marina Plešea.

MarketingMariner keramika

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top