Marketing
Opatija

Dodatna zaštita za djelatnike Spara i Interspara

spar

Priopćenje za kupce koji kupuju u Sparu i Intersparu:

Sa svrhom dodatne zaštite svih naših djelatnika koji su u bliskom kontaktu s kupcima, u SPAR i INTERSPAR trgovinama u Primorsko-goranskoj županiji postavili smo zaštitne barijere od pleksiglasa kako bi omogućili dodatnu razinu zaštite zaposlenika u interakciji s kupcima. Takve pleksiglas zaštite postavljene su na blagajnama u SPAR i INTERSPAR trgovinama u Rijeci, Opatiji, Kastvu, Martinkovcu i Selcu.

Kako bi dodatno zaštitili svoje djelatnike koji su u bliskom kontaktu s kupcima omogućili smo im i zaštitne maske, rukavice i dezinfekcijska sredstva.

Slijedeći upute Nacionalnog stožera, uveli smo i regulaciju ulaska kupaca u trgovine uz održavanje propisanog razmaka. Također, za sve naše kupce u trgovinama SPARA i INTERSPARA u Primorsko-goranskoj županiji osigurali smo vizualne oznake koje osiguravaju razmak od dva metra, te se redovito dezinficiraju kolica, košare i sve površine u trgovinama.

MarketingMNK Gorovo

I dalje slijedimo sve upute i pratimo najnovije informacije te smo, prema preporukama Kriznog stožera, spremni i na druge potencijalne mjere zaštite.

55555
MarketingNovax"

Zadnje novosti

To Top