MarketingMuzej turizma
Nekategorizirano

Stanje u Opatiji stabilno, koronavirusom zaražene 4 osobe

opatija mul prpić

Epidemiološka situacija na području Grada Opatije je stabilna. Trenutno su koronavirusom zaražene 4 osobe. Lokalne transmisije virusa nema. Zaražene osobe su u izolaciji, a svi njihovi kontakti iskomunicirani od strane epidemiološke službe i pod medicinskim su nadzorom.

Ujedno, molimo organizatore svih javnih okupljanja kao i privatnih zabava (vjenčanja, rođendana, fešti) u ili na javnim prostorima da o namjeri i organizaciji obavijeste Stožer civilne zaštite Grada Opatije kako bi ti događaji protekli u skladu s protuepidemijskim mjerama i sveli rizik od prenošenja zaraze na najmanju moguću mjeru. Podsjećamo da su proteklih mjeseci unatoč pandemiji na području Grada Opatije održane brojne manifestacije, koncerti i sportska natjecanja. Društveni život nije zamro, ali su se organizatori morali suočiti s novim, vrlo strogim pravilima. Zahvaljujemo svima na dobroj suradnji.

Kako bi javnost bila pravovremeno informirana o epidemiološkoj situaciji Stožer civilne zaštite Grada Opatije će, prema potrebi, obavještavati o trenutnoj situaciji. Apeliramo na građane Grada Opatije da zadrže primjerenu razinu odgovornog ponašanja te da se i dalje pridržavaju svih epidemioloških mjera, osobito nošenja zaštitnih maski, ondje gdje je to potrebno, i održavanja fizičke distance.

MarketingMuzej turizma

 

55555

Zadnje novosti

To Top