MarketingMariner keramika
Sport

Vanja Iveša završio karijeru vratara Opatije

4fc4f754267875ee61497ee10ac6d589_L

Vanja Iveša na oproštaju suigračima poručio: A sada gas do prve lige pa da se i Berty oprosti! Ivešina karijera trajala na visokoj razini jako dugo, u 41. godini branio za prvoligaša Istru 1961 u kvalifikacijama za ostanak u prvoj ligi.

Vanja Iveša službeno je završio karijeru u 43. godini, vratar Opatije oprostio se od suigrača i stručnog stožera na društvenim mrežama:

– Nažalost, Berty (Mateo Bertoša, op.a.) i ja nećemo zajedno završiti karijeru iako smatram da ovim njegovim tempom odigranih utakmica ja nikada ne bih ni završio karijeru, napisao je duhovito Iveša i dodao da je vrijeme za nove izazove u životu.

Zahvalio je Iveša svima u klubu, “Šefu koji me je 2-3 puta vraćao u život” i prepustio suigračima da dogovore neko vrijeme za oproštajnu feštu. – A sada gas do prve lige pa da se i Berty oprosti, poručio je na kraju Iveša sada već bivšim suigračima.

Ivešina karijera trajala je na visokoj razini jako dugo, u 41. godini branio je za prvoligaša Istru 1961 u kvalifikacijama za ostanak u prvoj ligi protiv Varaždina.

MarketingMariner keramika

Prošle sezone standardno je branio za Opatiju, koja je veći dio prvenstva vodila borbu za prvo mjesto.

Iveša bi uskoro trebao početi raditi u školi nogometa Rijeke.

Izvor: Sportcom

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top