MarketingMariner keramika
Opatija

Obilježavanje 8. Opatijskog sportskog dana i Hrvatskog olimpijskog dana

djeca dvorana marino cvetković

„Reci DA sportu u Opatiji“

Obilježavanje 8. Opatijskog sportskog dana ove će se godine zbog okolnosti uvjetovanih epidemijom Covid-19 održati u skladu s epidemiološkim preporukama koja ograničavaju veća okupljanja.

Obilježavanje Opatijskog sportskog dana i Hrvatskog olimpijskog dana održava se osmu godinu zaredom u organizaciji Sportskog saveza grada Opatije, s ciljem edukacije i informiranja djece, mladih i građana o dobrobiti sporta i rekreacije te upoznavanja javnosti s lokalnom sportskom zajednicom.

Tijekom rujna i listopada 8. Opatijski sportski dan i Hrvatski olimpijski dan obilježit će se uz nekoliko aktivnosti prilagođenih preporučenim epidemiološkim mjerama koja ograničavaju veća okupljanja, pa će se tako opatijski sportski klubovi predstaviti u promotivnom filmu „Reci DA sportu u Opatiji“.

MarketingMariner keramika

Sportski savez svake godine izdaje brošuru „Reci DA sportu u Opatiji“ koja pruža informacije o opatijskim sportskim klubovima s ciljem približavanja sporta najmlađima i uspostavljanja kvalitetnog kontakta djece i roditelja sa sportom, kao i kontakte klubova te nekoliko savjeta za roditelje malih sportaša.

Kako je glavna aktivnost i cilj dosadašnjih Opatijskih sportskih dana bio upoznavanje djece s radom opatijskih sportskih klubova kroz prezentacije sportova u Sportskoj dvorani, ove će godine sportski klubovi organizirati promotivne treninge za djecu do kraja listopada – „Probaj i odaberi pravi sport za sebe“ – dani otvorenih vrata, a kroz ovu će se akciju pozvati sva djeca da dođu na jedan trening u klubove čiji ih sportovi zanimaju, a gdje će ih trener upoznati sa tim sportom i treninzima.

55555
MarketingMALONOGOMETNA IGRAONICA

Zadnje novosti

To Top