MarketingModerato
Đir

Još jedan aktivni vikend na Platku privukao brojne sudionike

platak

“Festival sportske rekreacije Platak 2020” je posljednji vikend u lipnju obilježio onako kako je to bilo svakog vikenda tijekom ovog mjeseca, a kako će i prema najavama biti ubuduće – atraktivnim programima koji su na Platak privukli brojne ljubitelje aktivnosti u prirodi. Festival se održava povodom Međunarodnog olimpijskog dana, a u organizaciji  Saveza sportske rekreacije “Sport za sve” Primorsko – goranske županije i KŠR Gorovo i tijekom cijelog ljeta na Platku nudi brojne sadržaje

Subotnji je dan obilježen planinarenjem i to u suradnji sa PD Kamenjak, a ljubitelji ove aktivnosti došli su na svoje na ruti Platak – Jasenovica – Platak, laganoj stazi kojom je pohod trajao 160 minuta i koju su savladali pripadnici raznih generacija što je i pokazatalj da planinarenje ima svijetlu budućnost. Na Jasenovici su svi zajedno predahnuli, okrjepili se i krenuli natrag za Platak  gdje su se nastavili družiti i nakon pohoda.

Nedjelja je Platak pretvorila u središte brojnih događanja i aktivnosti u Decathlon zoni, u kojoj su zainteresirani mogli isprobati veliki broj sportsko – rekreativnih aktivnosti i rekvizita iz asortimana ove poznate tvrtke partnera, pa se tako igrao tenis, nogomet, košarka…. U sklopu aktivnosti održala se i prezentacija nordijskog hodanja, a posebno atraktivno je bilo jahanje konja koje je pripremio ranč Angeli Bregi, a u kojem su uživali pripadnici svih generacija. 

Lipanj je tako završio aktivnim i atraktivnim vikendom, a srpanj već prvog vikenda donosi zanimljive programe. U subotu, 4. srpnja s početkom u 10 sati sve zainteresirane očekuje program “Zen lice Platka”, a koji se organizira u suradnji sa Društvom sportske rekreacije Kvarner. Bit će to idealna prilika da se sudjelovanjem u radionicama fizički i mentralno reklasirate te napunite baterije. Sve do 17:30 organizator priprema 4 različite radionice (neke u nekoliko termina) te smo sigurni da će na Platku biti doista zanimljivo. U nedjelju, s početkom u 11 sati održat će se program nordijskog hodanja i pješačenja u suorganizaciji sa KŠR Gorovo, a svi zainteresirani imat će priliku, pod stručnim vodstvom, savladati laganu stazu kojom se predviđa hodanje u trajanju od cca 135 minuta.

  Kako smo već najavili, festival se nastavlja tijekom cijelog ljeta sve do velikog finala koje će se održati na Platku 20. rujna, a čiji se program zasad drži u tajnosti jer će biti nešto doista posebno.

MarketingMuzej turizma

Što se tiče narednog vikenda, kao i sve one prethodne, u sve aktivnosti mogu se uključiti svi zainteresirani i to na licu mjesta, a organizator podsjeća da svi sudionici moraju imati adekvatnu sportsku obuću i odjeću te dovoljnu količinu vode, trebaju poštovati epidemiološke preporuke HZJZ te da sudjeluju u programima na vlastitu odgovornost. 

Via Fiuman.hr

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top