MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Turizam

Promocija Hrvatske kroz Pink Wing video

pink wings

Jedinstveni turističko gastronomski projekt Pink Wing.

Pink Wings na svojoj prošlogodišnjoj luksuznoj turi po Hrvatskoj od Zagreba preko Grobnika do Malog Lošinja, zaustavio se i u Opatiji.

Zanimljiv lifestyle, gastronomski i automobilski događaj poznat pod imenom Pink Wing ove godine u lipnju posjetio je Opatiju kada se kolona od 65 luksuznih i sportskih automobila nakon ulaska u grad zaustavila i parkirala na opatijskome mulu. Bilo je tu zaista sjajnih mašina iz kojih su prštale konjske snage i luksuz. Nakon kušanja gastronomskih specijaliteta u opatijskom restoranu “Molo”, kolona je trajektom rezerviranim samo za ovaj projekt produžila na otoke Cres i Lošinj.

Koncept hrvatskog projekta Pink Wing je da se sudionike luksuzne kolone automobila povede u vikend druženje te se tom prilikom promovira Hrvatska.

Projekt je podržan od strane Ministarstva turizma Republike Hrvatske, Ministarstva unutarnjih poslova, Ravnateljstva policije te Hrvatske turističke zajednice zajedno s gradovima kroz koje prolaze Pink wings, te njihovim turističkim zajednicama.

Marketing

U nastavku pogledajte video.

 

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top