Croatian Choco concept i suradnici/ Centar Gervais, II kat/ od 6. do 8. 12. 2019.
Petak, 6. prosinca 14:00 – 21:00 h
Subota, 7. prosinca 09:00 – 21:00 h
Nedjelja, 8. prosinca 09:00 – 19:00 h
Čokolada u popularizaciji i interpretaciji kulturne baštine, znanosti i prirodnih atrakcija, Croatian Choco Concepta, iz svog je laboratorija do danas iznjedrila čokoladnu Bašćansku ploču, Molekularne čokolade, Teslade (čokolade posvećene Nikoli Tesli), čokoladnu heraldiku i numizmatiku, praline 4 truffles/4 terre (praline o fenomenu različitih vrsta tla na području Istre), Mohole – hommage Andriji Mohorovičiću (praline – Zemljine kugle koje u presjeku prikazuju građu Zemlje i Moho sloj), Čokoladne priče Opatijske rivijere (lungomare, opatijska kamelija i lovranski marun – praline o prirodnim i kulturološkim atrakcijama i autohtonim okusima Opatijske rivijere), Čokoladne priče Rijeke i Kvarnera (Morčić, Indeficijenter, Trsatska gradina, Trabakul, Apoksiomen) i mnoge druge..
Autorica projekta je Marina Prijatelj, Croatian Choco Concept sa suradnicima: dr. Ljiljana Fruk, Deniz Zembo, Heraldic Art, Georgette Yvette Ponte, Klara Rabenseifner Miljević, Leonard Juraga, dr. Mirko Orlić, udruga Grifon i Goran Sušić.
Foto: https://www.facebook.com/croatianchococoncept
Redakcija portala Rivijera News. Regionalni news portal za društvena zbivanja.
Svakodnevno objavljujemo vedre priče s područja Opatijske rivijere.