MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Sport

Liburnija Futsal Cup 2019: Braća Maloku i Futsal Pula oduševili

IMG_4944
Derbi dana između CB Scorpion i Futsal Pule

Završio je i drugi dan prestižnog futsal turnira u Opatiji, a ljubitelji futsala koji su se okupili na tribinama dvorane Marino Cvetković u Opatiji mogli su uživati u izvrsnim akcijama i potezima futsal majstora. Dan je počeo s jednom tvrdom utakmicom između dvaju podjednakih momčadi iz skupine A. CB Roma i Dynamic. Završilo je 1-1 ali je utakmica obilovala stvarno dobrim akcijama i žustrim duelima. Zahvaljujući boljem izvođenju udaraca s 10 metara prednost za plasman u osminu finala ostvarila je ekipa CB Roma što se kasnije ispostavilo ključnim jer su obje ekipe izgubile od pritajenog favorita turnira CB Tin. Za Pazinjane koji nastupaju za ekipu CB Tin iz Trinajstića nastupili su braća Lepinjica koji su uz iskusnog Rudelu predvodili napade svoje momčadi.

Skupina C tzv. “skupina smrti”, priuštila nam je susret koji su mnogi nazvali finalom prije finala. Nakon što su s uvjerljivih 7-2 svladali mlađahne dečke iz Kvarnera, ekipa CB Scorpion odmjerila je snage s Futsal Pulom. Bila je to zbilja tvrda utakmica, ali su iskusni Puležani ipak rutinski svladali “haklere” iz Rijeke s 3-1. Za CB Scorpion pod vodstvom Mladena Vučetića nastupili su nekadašnji igrači HNK Rijeke i Hajduka, braća Elvir i Trojan Maloku koji su pokazali da se na parketu snalaze barem jednako dobro kao i na travi. Trojan je Kvarneru zabio tri predivna pogotka, ali se na kraju utakmice ozlijedio te nije konkurirao za susret s favoriziranim Puležanima među kojima se posebno istaknuo Nikola Bardov.

Prvo iznenađenje na turniru priredila je ekipa Desetke koji su s 5-3 svladali branitelje naslova ekipu Trumm predvođene velikanom Patrikom Drndićem. Riječani su svojim borbenim pristupom iznenadili “veterane” turnira. Budući da se na turniru nije pojavila ekipa Tin Delnice, obje ekipe iz skupine D plasirale su se u osminu finala.

Marketing

Danas nas čekaju nove poslastice. Svoje prve nastupe imat će dvije ekipe iz Slovenije: Nova 6 i Alpi bar, a u 18:20 je na rasporedu lokalni derbi između CB Campana iz Ike i Opatija united haklerske momčadi iz Opatije i okolice. Za prvu momčad nastupit će Davor Kovčalija, a za drugu njegov stariji brat Mario. Svoj prvi nastup na turniru imat će i ekipa MNE Veruda, ovogodišnji osvajač  pulskog malonogometnog turnira “Moja ulica moja ekipa”. Sve u svemu, čekaju nas izvrsne utakmice.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top