MarketingMariner keramika
Nekategorizirano

Upisi u Opću planinarsku školu planinarskog društva Opatija

planinari

Želite li upoznati planine i naučiti nešto o povijesti planinarstva, o zaštiti i opasnostima u planinama pravo je vrijeme da upišete Opću planinarsku školu.

U tijeku su upisi u Planinarsku školu koja predstavlja temeljni oblik školovanja i obuke u Hrvatskom planinarskom savezu. Riječ je o programu koji organizira Planinarsko društvo “Opatija” a kojim će se omogućiti stjecanje osnovnih znanja i vještina iz područja planinarstva te pružiti osnovu za siguran i svrsishodan boravak u planinama te djelovanje unutar planinarske udruge. Voditelj Škole je Zoran Popovski, vodič instruktor.

U školi se uči prema definiranim nastavnim cjelinama: poznavanje planina, zaštita prirode, meteorologija, planinarska oprema, pripreme za odlazak u planinu, boravak u planinama, kretanje u planinama, opasnosti u planinama, prva pomoć, osnove spašavanja i HGSS; korištenje tehničke opreme, orijentacija, osnove penjanja i speleologije.

MarketingMariner keramika

Uvodni sastanak biti će održan 20. veljače 2019. u 19 sati (Vila Antonio, Vladimira Nazora 2, Opatija), kada i službeno započinje program Škole. Prijave se primaju na službenu e-adresu Planinarskog društva “Opatija” ([email protected]), zaključno s danom uvodnog predavanja ili do popunjavanja broja polaznika.

55555
MarketingMariner

Zadnje novosti

To Top