MarketingMariner keramika
Zabava

Klapa Tić – promocija novog nosača zvuka

New Project (19)

Muška klapa Tić iz Triblja će u nedjelju 22. kolovoza, s početkom u 20 sati, u driveničkom kaštelu predstaviti svoj novi, drugi po redu nosač zvuka i publici predstaviti 11 autorskih skladbi koje sadržava album “Moj vapore”. Bit će to doista posebna večer kojom će klapa obilježiti uspješno djelovanje započeto 1999. godine.

Skladbe na novom albumu rezultat su suradnje sa poznatim autorima, a svaka od njih na jedinstven način izaziva snažne emocije i to ponajviše zahvaljujući sjajnoj izvedbi i ljepoti stihova. Kako se napominje i u popratnom tekstu albuma, “skladbe su jednostavne, tople i iskrene, životne i svakodnevne, a opet tako posebne, progovaraju o mislima i osjećajima s kojima se slušatelji često poistovjećuju. Rodni je kraj nezaobilazna i vječna muza, jednako kao što su i more te ljubav bez koje ni života neiscrpno vrelo inspiracije.

Vjerujemo da će svaka od ovih pjesama pronaći put do vašega srca i da ćete ubrzo osjetiti njihovu bezvremensku ljepotu i snagu da budu uz vas u radosnim, ali i tužnim danima. Nadamo se da će ih rado slušati brojne generacije i uz njih stvarati svoje najdraže uspomene.”

Klapa Tić kroz svoje postojanje bilježi brojne nastupe, nagrade i uspjehe, a sve je to rezultat sinergije ljubavi prema glazbi, prijateljstva i odanosti svome kraju, svom Vinodolu. Jedan od uspjeha je svakako i tradicionalna smotra klapa u kaštelu Drivenik koju je pokrenula i organizira upravo klapa Tić.

MarketingJadran

Promocija u nedjelju će biti i svojevrsna zahvala publici i članovima klape, jer je ta povezanost rezultirala izdavanjem novog nosača zvuka i obostranom ljubavi koja traje godinama. Napominjemo kako će se promocija održati u skladu s važećim epidemiološkim mjerama te će za nazočnost biti potrebno predočiti COVID putovnicu, potvrdu o preboljenju ili negativan antigenski test ne stariji od 48 sati.

Nedjeljna će večer zasigurno biti za pamćenje svima koji budu dio ove važne večeri u driveničkom kaštelu, te je nikako ne bi trebalo propustiti.klapa-tic-new2

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top