MarketingMariner keramika
Kultura

Klapa Tić na MIK-u i ove godine sa skladbom “Na ovoj punti”

klapa Tić

“Na ovoj punti”- Klapa Tić na MIK-u i ove godine

Tribaljska klapa Tić i ove će godine zapjevati na festivalu Melodije Istre i Kvarnera te će tako nastaviti niz svojih nastupa na ovom popularnom festivalu. Podsjetimo, klapa je na MIK-u postizala lijepe uspjehe svojim samostalnim nastupima kao i nastupima uz druge soliste, a nagrade je osvajala i na drugim festivalima što potvrđuje kontinuitet kvalitetnog rada ovih zaljubljenika u klapsku pjesmu.

Ove godine klapa će na festivalskim večerima izvoditi skladbu “Na ovoj punti” koju potpisuju Robert Grubišić kao autor glazbe i koautor aranžmana zajedno sa Ivanom Ninom Načinovićem te Vjeko Alilović kao tekstopisac. Ovo nije prvi put da klapa surađuje s ovim autorskim timom s kojim bilježi i uspjeh na Večerima dalmatinske pisme u Kaštelima gdje je imala zapažen nastup sa skladbom “Moj vapore” te osvojila i nagradu za najbolji tekst. Nastavak suradnje ovog tima rezultirao je skladbom “Na ovoj punti”, lijepom klapskom pjesmom koja slavi pravu ljubav.

Osim nastupa na festivalu Melodije Istre i Kvarnera, klapa Tić najavljuje i novi nosač zvuka na kojem će se naći 11 skladbi različitih autora i koji je planiran za kraj kolovoza. Klapa Tić djeluje pod KUD-om TIĆ čiji je predsjednik Mario Kružić, umjetnički voditelj je Ivan Nino Načinović, a klapu čine: Andrej Pobor (prvi tenor), Dalibor Papić, Ivica Grbčić, Dino Belobrajić (drugi tenor), Goran Cerović, Nikola Knez (bariton), Boris Glavan, Tihomir Mataja (bas).

MarketingMariner keramika

U skladbi “Na ovoj punti” možete uživati na ovom linku: https://www.youtube.com/watch?v=E5RfKoVIMko

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top