MarketingJadran
Turizam

Domaći turisti spasili Uskrs na Kvarneru

uskrs

Domaći turisti spasili Uskrs na Kvarneru: Neki su za produženi vikend imali neočekivano pristojnu popunjenost.

U Opatiji je Uskrs provelo oko 1.500 gostiju, nešto više od 1.000 na Lošinju, a oko 1.300 na Rabu. Najviše su to bili domaći gosti, a među malobrojnim strancima prednjačili su Nijemci

RIJEKA – Domaći gosti očekivano su obilježili uskrsne blagdane na Kvarneru. Loše epidemiološke brojke kod nas, ali i drugdje, zatvaranja i strogi režimi prelaska granica u emitivnim zemljama učinili su svoje, tako da je stranih gostiju bilo vrlo malo. Iako, treba reći, nisu sasvim izostali.

Domaćini su imali u pripremi i neke manifestacije, no blagdani su zbog pogoršane epidemiološke situacije prošli bez toga. Na Kvarneru je tijekom blagdana zabilježeno otvaranje niza objekata, mahom hotelskih, što većih, što manjih pa je, prema podacima Turističke zajednice Kvarnera, radilo 70-ak hotela. Neki manji hoteli, kao onaj u Iki ili u Vrbniku, imali su čak i vrlo dobru popunjenost, a 400-tinjak gostiju je bilo i u hotelu u Novom Vinodolskom. Isto tako, nekolicini kampova koji su radili i tijekom zime, pridružilo se još njih upravo otvaranjem pred blagdane pa je radilo i dvadesetak kampova.

MarketingJadran

U Opatiji je, tako, uskrsne blagdane provelo oko 1.500 gostiju koji su ostvarili 4.500 noćenja, pokazuju podaci Turističke zajednice grada Opatije.

55555
MarketingMALONOGOMETNA IGRAONICA

Zadnje novosti

To Top