MarketingMuzej turizma
Vijesti

Župan Komadina posjetio djelatnike GP Rupa

GP Rupa-23-12-20 (32)-mala

U organizaciji Primorsko-goranske županije i ove godine održan je tradicionalni božićno-novogodišnji susret na granici. Djelatnike Postaje granične policije Rupa danas je posjetio župan Zlatko Komadina sa suradnicima te policijskim službenicima na graničnom prijelazu Rupa uručio prigodan poklon. U ime svih  djelatnika PGP Rupa, načelnik Neven Abramović zahvalio se na posjetu, koji nije izostao ni ove godine unatoč trenutnoj situaciji te svima čestitao predstojeće blagdane.

Župan Komadina kazao je kako predstavnici Županije tradicionalno u vrijeme blagdana obilaze interventne i državne službe te zahvalio što brinu o sigurnosti i što svoj posao obavljaju časno na ponos svih nas.  Današnjem susretu na graničnom prijelazu Rupa ispred Policijske uprave primorsko-goranske nazočio je načelnik Sektora za granicu Damir Štimac, a uz župana Komadinu graničnu policiju posjetili su pročelnica Upravnog odjela za pomorsko dobro, promet i veze Nada Milošević i  voditelj Odsjeka za promet i veze Zdravko Lisac.

Postaju granične policije Rupa  su također posjetili i načelnik Općine Matulji Mario Ćiković sa zamjenicom Eni Šebalj, koji su uz blagdanske čestitke izrazili zadovoljstvo suradnjom s policijom.

MarketingModerato

55555

Zadnje novosti

To Top